AL TEU 

SERVEI

DISSENY GRÀFIC

Disposem dels millors professionals del disseny per comunicar la teva marca o empresa gràficament.  Ens encarreguem de l’estratègia gràfica, la conceptualització, el copy creatiu i finalment de la plasmació gràfica de qualsevol campanya publicitària offline i online.
Dissenyem tot tipus de publicitat , des de cartells ,roll-ups, flyers i entrades per a un esdeveniment fins els vinils que aniran a l’aparador de la botiga o local , passant per l’edició de llibres , memòries o dossiers d’empresa… Deixa a les nostres mans tota la creació de la imatge corporativa!

DESENVOLUPAMENT WEB

Dissenyem i programem el teu web adaptat a qualsevol tipus de dispositiu mòbil.
Si no tens web o e-commerce, ens encarreguem de desenvolupar-lo seguint criteris que prioritzin la seva usabilitat , posicionament i disseny. També som especialistes en SEO i SEM perquè el teu negoci sigui visible i a les primeres posicions als motors de cerca.

BRANDING I PUBLICITAT

Has creat una empresa/marca? Vols millorar la identitat visual de la teva empresa?
Deixa a les nostres mans tota la creació de la imatge corporativa.Som especialistes en: Branding: Naming i disseny de logotips , manuals d’identitat corporativa i restylings.
Mouselab també compte amb els millor copys i directors creatius que pensaran la millor campanya publicitària per donar-li una empenta a la teva empresa. Produïm vídeos per al teu negoci o empresa, i ens encarreguem de la seva difusió. Realitzem vídeos corporatius , vídeos de promoció de nous productes o serveis , vídeos de punt de venda, booktrailers …

ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS

A Mouselab dissenyem, planifiquem i organitzem esdeveniments esportius i corporatius. El nostres serveis abasten tota la traçabilitat del procés de creació de l’esdeveniment. Des de la creativitat, la localització, la comunicació, els esponsors. Deixa-ho tot a les nostres mans!

MÀRQUETING I COMUNICACIÓ

Analitzem la teva competència i definim la millor forma d’arribar al teu públic objectiu online i offline. Fixem l’estratègia a seguir i la plasmem en un pla d’ acció amb accions concretes. Creació i aplicació del pla de màrqueting i comunicació de la teva empresa.

Impulsa el teu negocia amb Mouselab!

SOCIAL MEDIA MARKETING

Gestionem la posada en marxa de la teva presència a xarxes socials com Twitter, Facebook, Google Plus, Instagram, Youtube, Linkedin i gestionem la comunicació de la teva empresa a les xarxes, en el dia a dia, atenent les preguntes i resolent les incidències dels teus clients i d’altra banda creant continguts atractius per a la teva comunitat d’interès.